MyCashflow tukee yleisimpiä kotimaisia kuljetusyhtiöitä sekä useita kansainvälisiin toimituksiin soveltuvia palveluja.

Logistiikkapalvelut asennetaan MyCashflow'hun laajennuksina. Palvelusta riippuen yhden laajennuksen kautta voi saada käyttöön useiden logistiikkayhtiöiden palveluja.

Kun liität MyCashflow'n johonkin logistiikkapalveluun, voit tulostaa kyseisen palvelun osoitekortteja suoraan verkkokaupan hallinnasta.

Shipit-laajennusta käyttämällä saat verkkokaupassa käyttöön useita kotimaisia (Posti, Matkahuolto) ja kansainvälisiä kuljetuspalveluja (UPS, DHL, GLS, DB Schenker ym.). Tällöin sinun ei tarvitse solmia erillisiä sopimuksia eri logistiikkayhtiöiden kanssa, vaan tarvitset vain yhden Shipit-tilin.

Shipitin avulla voit myös vertailla kustannuksia eri palveluilla lähetettäessä ja valita itsellesi edullisimman ja sopivimman palveluntarjoajan.

Lue lisää Shipitin verkkosivuilla ›

Myös Unifaunin ja Pakettikaupan kautta saat käyttöösi useita kotimaisia ja kansainvälisiä kuljetuspalveluja yhdellä sopimuksella.

Pakettikauppaa käytettäessä kuljetuspalvelujen osoitekortit luodaan Pakettikaupan järjestelmässä, joten mahdolliset häiriöt logistiikkapalvelun omissa järjestelmissä eivät estä osoitekortin tulostamista.

Unifaun eCom LITE -palvelun avulla voit käyttää verkkokaupassa logistiikkayhtiöitä, joiden kanssa sinulla on valmis sopimus, mutta joille ei ole omaa integraatiota MyCashflow'ssa.

MyCashflow sisältää myös valmiit integraatiot DB Schenkerin, Postin ja Matkahuollon palveluja varten.