MyCashflow'ssa voit luoda verkkokauppaan bannereita, jotka sisältävät kuvia ja tekstiä. Tässä osiossa käydään läpi bannerien hallinta verkkokaupassa.

Bannereita hallitaan verkkokaupan hallinnan sivulla Sisällöt » Bannerit.

Katso ohjeet bannerien luomiseen ›

Banneripaikat

Jotta verkkokaupassa voidaan esittää bannereita, kaupan teemaan on luotava banneripaikkoja, eli ennalta määrättyjä sijainteja, joissa näytetään tiettyjä bannereita tai banneriryhmiä.

Banneripaikkojen luominen edellyttää kaupan teeman HTML/CSS/JavaScript -tiedostojen muokkaamista. Jos sinulla ei ole kokemusta näistä kielistä, ota asia puheeksi teeman suunnittelijan tai MyCashflow'n asiakaspalvelun kanssa.

Tutustu teemaoppaassa tarkemmin bannerien tageihin, joilla banneripaikat lisätään teemaan.

Banneripaikkoja luodaan lisäämällä kaupan teemaan haluttuun kohtaan Interface-tagi {Banners(name: 'koodi')}

Bannerit tai banneriryhmät näytetään banneripaikoilla niiden koodinimen tai ID-numeron perusteella. Katso tarkemmat ohjeet bannerien tulostamiseen ›

Esimerkiksi oletusteeman etusivulla on kaksi valmista banneripaikkaa, jotka on korostettu kuvassa.

Lue lisää oletusteeman banneripaikoista ›

Banneriryhmät

Bannerit on mahdollista luokitella yhteen banneriryhmissä. Yhden banneriryhmän bannerit voidaan kaikki näyttää yhdellä banneripaikalla. Samalla banneripaikalla voidaan myös näyttää useiden ryhmien bannerit.

Banneriryhmien avulla voit luoda esimerkiksi bannerikaruselleja, joissa bannerit vaihtuvat automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Oletusteeman etusivulle on valmiiksi toteutettu bannerikaruselli.

Bannerikarusellien luominen edellyttää teeman HTML/CSS/JavaScript-tiedostojen muokkaamista.

Ohjeet bannerikarusellien laatimiseen löydät täältä.