Voit muokata minkä tahansa sähköpostiviestin tai tilausdokumentin sisältöä ja ulkoasua MyCashflow-kaupassasi. Dokumenttien ulkoasun muokkaaminen edellyttää HTML/CSS-osaamista, joten keskustele siitä tarvittaessa verkkokauppasi ulkoasun suunnittelijan kanssa.

Lue myös dokumenttien ja sähköpostien muokkausohjeet suunnittelijan oppaassa.

Kaikki verkkokaupastasi lähetettävät ja tulostettavat sähköpostit ja dokumentit ovat HTML-muotoisia tiedostoja. jotka on tallennettu verkkokaupassasi käytetyn teeman tiedostohakemistoon.

Helpoiten pääset tarkastelemaan dokumenttien sisältöä navigoimalla teemakansioon MyCashflow'n tiedostoselaimella.

Sähköpostien muokkaaminen

Voit muokata verkkokaupassasi käytössä olevien sähköpostien sisältöä ja ulkoasua täysin vapaasti.

Ota huomioon että ulkoasun muokkaamiseen tarvitset perustiedot

Sisällön muokkaaminen

Voit muokata sähköpostien tekstisisältöä käyttämällä MyCashflow'n sanakirjatyökalua.

Löydät sähköpostien sisällöt helpoimmin suodattamalla sanakirjasta sanoja hakutermillä Email.

Voit etsiä myös kirjoittamalla osan sähköpostin sisällöstä, jolloin sinulle näytetään kaikki sanakirjamerkinnät, joissa syöttämäsi teksti esiintyy.

Ulkoasun muokkaaminen

Sähköpostit lähetetään aina sekä HTML- että tekstimuodossa, jotta viestin voivat varmasti avata kaikki vastaanottajat. Voit muokata HTML-sähköpostien ulkoasua samalla tavoin kuin muitakin verkkokauppasi teematiedostoja.

Sähköposti-ilmoitusten HTML-tiedostot löydät oletusteemassa kansiosta MyCashflow-Default-Theme-master/emails/order.

Dokumenttien muokkaaminen

Tilausdokumentit sisältävät suuren määrän erilaisia Interface-tageja ja sanakirjamerkintöjä. Tarkan kuvauksen dokumenttien sisällöstä, sijainnista ja muokkaamisesta löydät MyCashflow'n suunnittelijan oppaan tulosteosiosta.

Löydät tilausdokumentit verkkokaupassa käytössä olevan teeman juurikansiosta. Esim. laskun merkkaus määritellään tiedostossa invoice.html. Kaikkien dokumenttien sijainnit ja tiedostonimet löydät teemaoppaasta.