MyCashflow'ssa on saatavilla useita asetuksia, joiden avulla voit määrittää verkkokaupan tilauksiin liittyviä toimintoja itsellesi sopiviksi.

Voit hallita tilausasetuksia sivulla Asetukset > Tilausasetukset.

Palautusten syiden hallinta

Tuotepalautuksille ja vaihdoille voidaan palautuslomakkeella kirjata palautuksen tai vaihdon syy.

Voit hallita palautusten syitä Asetukset > Tilausasetukset -sivulla kohdassa Palautusten ja vaihtojen syykoodit. Täällä voit lisätä ja poistaa syykoodeja sekä yhdistää niitä.

Jos poistat palautuksen syyn, tieto siitä poistuu myös kaikilta tilauksilta, joilla sitä on käytetty. Poiston jälkeen et voi enää hyödyntää poistettua syytietoa kyseisten tilausten kohdalla.

Lähetysten oletustoimitustapa

Tilausasetuksissa voit määrittää toimitustavan, joka otetaan oletusarvoisesti käyttöön uusilla lähetyksillä ja asiakkaiden puolesta luoduilla tilauksilla.

Oletustoimitustapaa ei oteta käyttöön, kun luot osatoimituksen lähetyksestä, jolla ei ole toimitustapaa.

Oletustoimitustavan voit asettaa Asetukset > Tilausasetukset -sivun kohdassa Lähetysten oletustoimitustapa.

Maksutapahtumien oletusmaksutapa

Voit määrittää maksutapahtumien oletusmaksutavan, joka otetaan oletusarvoisesti käyttöön hallinnasta luotuilla maksutapahtumilla.

Oletustoimitustavan voit asettaa Asetukset > Tilausasetukset -sivun kohdassa Maksutapahtumien oletusmaksutapa.

Asiakaspalvelun kautta saatavilla olevat tilausasetukset

MyCashflow'ssa on saatavilla myös tilausasetuksia, jotka voit ottaa käyttöön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Näitä ovat:

 • Tilausten arkistoinnin käyttöönotto
 • Tilausnumeroinnin määritys: Tilausnumerointi etenee tavallisesti järjestyksessä alkaen 1:stä; tilausasetuksien avulla voit määrittää seuraavalle tilaukselle haluamasi numeron.
 • Asiakasnumeroinnin määritys: Voit määrittää asiakasnumeroinnin samoin kuin tilausnumeroinnin.
 • Maksutapahtumien numeroinnin määritys: Voit määrittää maksutapahtumille kiinteän pohjaosan, johon lisätään vaihtuva maksutapahtuman tarkistenumero. Esimerkiksi POHJAOSA-20190505000ID
 • Tilausten minimisumma: Tilauksen tekeminen estetään jos loppusumma ei ylitä minimirajoitusta.
 • Väliaikaisen varauksen luonti maksupalveluun siirryttäessä: Tilattaville tuotteille luodaan varaus jo ennen kuin asiakas on maksanut tilausta.

  Tavallisesti varaus luodaan, kun asiakas on vahvistanut tilauksen.

  Asetus voi estää epäselviä tilanteita varsinkin ruuhka-aikoina, jos useat asiakkaat tilaavat samaa tuotetta samanaikaisesti.

 • 0-hintaiset kampanjat: Voit luoda verkkokauppaan kampanjoita, joilla on 100 % alennus.
 • Erillinen toimitusosoite Klarna Checkout -kassalla: Tavallisesti Klarna Checkout-kassalla voi määrittää vain yhden osoitteen, tämän asetuksen avulla asiakkaat voivat syöttää erilliset laskutus- ja toimitusosoitteen.